IntoNijmegen·Web

Woodstock Wonen: ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Ik ben gek op antiek en vintage meubels en daarom startte ik in 2010 met Woodstock Wonen. ‘Eerst de locatie, dan de rest’, dacht ik altijd. Et voilà; daar zag ik per toeval een leuke schuur te huur aan de rand van Bemmel. Klein, maar charmant en voornamelijk voor de opslag. Ik was op afspraak open en zette alle meubels en lampen online via social media, Marktplaats en mijn website. Dat werkte, mensen kwamen het gekochte ophalen of ik bezorgde of verstuurde het. Inmiddels zit Woodstock Wonen alweer een aantal jaar in Nijmegen. Dat was een hele goede stap”, vertelt San van Hesteren, eigenaresse van Woodstock Wonen.

Ik merkte dat er in Nijmegen en omgeving behoefte was – en is – aan een plek waar mensen duurzame spullen en kwaliteit van vroeger kunnen beleven en aanschaffen. Ik kon me geen betere stad bedenken en koos voor Nijmegen. Nijmegen is relaxt en no-nonsense, zit vol diversiteit en er is reuring. Ik hoor van zoveel mensen dat Nijmegen hen goed doet. Voor mij is dat niet anders. Ik woon er gelukkig ook. Woodstock Wonen is nu gevestigd in een jaren vijftig- pandje aan Wintersoord 5 en is nog steeds op afspraak open. Daarnaast is de zaak elke eerste zaterdag van de maand open. Lees het hele verhaal van San op IntoNijmegen.

Geef een reactie