IntoNijmegen·Web

Wonder for Kids & Baby: ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Vanuit onze passie voor baby- en kinderproducten kwamen we veel mooie baby- en kindermerken tegen die in onze omgeving nergens te koop waren. Daarom ontstond zeven jaar geleden het spontane idee om vanuit onze combinatie van creativiteit en retail management een kinderwinkel te beginnen. We zijn geen dromers, maar doeners”, vertellen Esmé Melis en Sanne Koets, ze hebben samen twee winkels: Wonder for Kids en Wonder for Baby.

“We hebben allebei vrijwel meteen onze baan opgezegd en zijn het avontuur aangegaan. In zes weken tijd hadden we een plan, pand en een naam: Wonder. Met Sannes achtergrond in de retail en de ervaring van Esmé als interieur designmanager bij Ikea, moest dat lukken. Ons productaanbod is door de jaren heen gegroeid; we startten ooit met kleding voor kinderen tot en met acht jaar en zijn inmiddels ook een tienerwinkel.” Lees het hele verhaal op IntoNijmegen.

Geef een reactie