Web

Ontdek Zuid-Italië: 7 tips!

Prachtige kustlijnen, schattige dorpjes, indrukwekkende historische steden, natuurgebieden om volop in te wandelen, eilanden om op te relaxen en helderblauwe zeeën om in te zwemmen. Een Zuid-Italië vakantie heeft het allemaal. Verwacht verder een relaxte sfeer, lekker eten en zon, zee en strand. Waar moet je zijn in Zuid-Italië? En waar overnacht je? Zeven toffe plekken in dit deel van Italië.

Het zuiden van La Bella Italia is onderverdeeld in vier regio’s: Puglia, Campanië, Basilicata en Calabrië. Uiteraard is er het eiland Sicilië dat ook in het zuiden ligt. Iedere regio heeft z’n eigen charme, lokale gerechten en landschap, waardoor het zeker de moeite waard is om de tijd te nemen voor een bezoekje. Check alle tips voor het zuiden van Italia op We Are Travellers.

Geef een reactie