IntoNijmegen·Web

Bob&Bill: ondernemersverhaal Nijmegen


“We hebben alles binnen onze conceptstore altijd vanuit onze ziel en ons gevoel gedaan. Alle producten en merken die we verkopen, staan we vierkant achter. Het moet goed en fijn voelen. Dat resoneert door naar de klant en de shopervaring die ze bij ons hebben”, vertellen Sophie Weijdt (Bob) en Michou Stek (Bill), samen hebben ze de conceptstore ‘Bob & Bill’ aan de Lange Hezelstraat.

Toen we afstudeerden van de kunstacademie Willem de Kooning Rotterdam, spraken we naar elkaar uit dat we samen een onderneming wilden starten. We vonden een leuk pandje met woon-, atelier, – en winkelruimte in Rotterdam-West en daar zijn we begonnen. Een platform voor jonge ondernemers inclusief wijzelf, waar we onze eigen handgemaakte collectie en die van anderen verkochten. Een klein winkeltje met een grote webshop. Zo is het begonnen”, vertelt Michou. Lees meer over Bob en Bill op IntoNijmegen.

Geef een reactie