De Gelderlander·Krant·Web

Sinds ‘Vrouwen die Varen’ loopt het storm bij Judith op Pannenkoekenboot: ‘Eén stel kwam speciaal uit Zeeland’

Het loopt storm op de Pannenkoekenboot in Nijmegen, sinds stuurvrouw Judith Oosting in het tv-programma Vrouwen die Varen verscheen. Per tocht zijn er nu telkens zeker tientallen gasten extra aan boord. ,,Er is elke dag wel iemand die mij herkent.”

,,Het is veel drukker geworden, dat hebben we allemaal in de gaten”, blikt Oosting terug op haar deelname aan het tv-programma waarvan de laatste uitzending eind april te zien was. Waar normaal zo’n tachtig tot honderd mensen inschepen voor een tochtje met de Nijmeegse Pannenkoekenboot, is dat aantal sinds ‘Vrouwen die Varen’ flink gestegen. Het gaat om bijna dertig extra instappers op iedere afvaart. De reacties blijken bijzonder. Lees het hele artikel op de website van De Gelderlander.

Geef een reactie