IntoNijmegen·Web

Pater Deli: ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Bourgondiërs en lekkerbekken die goed eten belangrijk vinden, kunnen bij Pater Deli terecht. Voor een goede borrelplank thuis, een kopje koffie in de zaak of een broodje om mee te nemen. Ik miste een goede delicatessewinkel in Nijmegen waar je verse en zelfgemaakte producten kunt vinden. Dus besloot ik samen met Nicky Maas en Rudi Kunkuti (eigenaars Blonde Pater) Pater Deli op te zetten”, vertelt Mariëlle Fiene, eigenares van Pater Deli.

“Ik heb tijdens mijn studententijd zo’n twaalf jaar bij de Blonde Pater gewerkt en vind de horeca heel leuk. Na mijn studie zat ik tien jaar in het bedrijfsleven, maar miste op een gegeven moment de horeca en wilde iets meer zingeving in mijn leven. Mensen inspireren en zorgen dat ze blij naar huis gaan, kan in de horeca heel goed. Ik liep al langer met het idee van een goede eetwinkel met veel zelfgemaakte producten en besprak dat met Nicky en Rudi. Lees het hele artikel op IntoNijmegen.

Geef een reactie