IntoNijmegen·Web

FLFL: Ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Met Daan, mijn compagnon, begon ik vijf jaar geleden met FLFL. Een half jaar daarvoor zaten we aan de bar in een café in Tel Aviv, in Israël. Ik had daar een klein restaurantje en we waren aan het praten over ons leven en de toekomst. Daan woonde in Groningen en werkte als duiker en we hadden beiden wel oren naar iets nieuws. In Israël hadden we heerlijk gegeten en we wilden iets daarvan naar Nederland brengen. Dat werd een falafelfiets in Groningen. Die was zo populair dat we een pandje in de omgeving zochten en na een paar jaar besloten de rest van Nederland met onze falafel kennis te laten maken. Daarom zijn we nu in Nijmegen begonnen”, vertelt Jesse Huisman, mede-eigenaar van FLFL in de Lange Hezelstraat.

“Nijmegen is onze zesde locatie, maar voor het eerst hebben we echt het idee dat we qua stad en locatie in de buurt komen van hoe we in Groningen zijn begonnen. De gezelligheid, de vriendelijkheid van onze buren en de omgeving en de sfeer die de Lange Hezelstraat biedt, zijn voor ons echt een warm bad. WE zijn al snel overtuigd geraakt van de warmte die Nijmegen te bieden heeft. We hebben het idee dat we er dan ook goed tussen passen in deze straat.” Lees het hele verhaal over FLFL op IntoNijmegen.

Geef een reactie