De Gelderlander·Krant·Web

Bofligt stopt, maar Corrie gaat door: ‘Ondernemen is een manier van leven’

Op Valentijnsdag viert winkel Bofligt zijn twintigjarig bestaan; een mooi moment om te stoppen voor eigenaar Corrie de Jong. Ze gaat met pensioen. ,,Mijn hart huilt, maar mijn hoofd en lichaam zeggen: ‘Het is goed zo’.”

Rekjes vol oorbellen, vitrinekasten waarin de meest uiteenlopende soorten servies staan, notitieboekjes, lampen; op het gebied van woninginrichting, cadeauartikelen en hebbedingetjes heeft De Jong in Bofligt (combinatie van boffen en licht) meer dan genoeg staan.

Vanaf 14 februari gaat het allemaal in de uitverkoop en verlaat ze de Van Welderenstraat met haar winkel Bofligt. ,,Ik ben ondernemer, dus er komt altijd weer iets nieuws voor in de plaats. Lees het hele artikel op de website van De Gelderlander.

Geef een reactie