Web

De kracht van kunst: vier verhalen gebundeld in Kunstkracht

In het magazine KunstKracht brengt Kunstloc Brabant opvallende en inspirerende verhalen uit Brabant die het belang van kunst en cultuur laten zien. 

Het is belangrijk om onze ervaringen met cultuur, in al zijn verscheidenheid en diversiteit, te vertellen en te delen met elkaar. Want alleen door persoonlijke getuigenissen van hen die met cultuur in aanraking kwamen, eraan deelnamen of het maakten en creëerden, kunnen we een glimp opvangen van dat wat cultuur doet in de leefwereld van mensen.

In dit magazine lees je tien verhalen rondom vier actuele thema’s: kunst is gezond, kunst en ons klimaat, kunst voor en door iedereen en kunst in en om scholen. Deze verhalen verschenen in 2022 op ons online platform MESTmag. Vier verhalen zijn van mijn hand:

Geef een reactie