IntoNijmegen·Web

24/7: ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Vanuit onze passie voor skateboarden zijn we 24/7 Store gestart in 2002. Kees en ik zijn fanatieke skateboarders en misten een goede speciaalzaak voor sneakers, skatekleding en skateboards in Nijmegen. Daarom besloten we zelf een winkel te openen”, vertelt Andor van den Boom, hij runt 24/7 Store in de Houtstraat.

“In Nijmegen is een levendige skateboardscene en daarom kwamen we hier vroeger ook al graag skaten. Na verloop van tijd besloten we een eigen winkel te openen en sindsdien zijn we niet meer weggegaan. We wonen allebei in Nijmegen. Het is echt een relaxte stad waarin veel gebeurt. Op het gebied van skaten, maar ook op andere gebieden wordt er veel georganiseerd. Dat maakt een stad levendig.” Lees het hele artikel op IntoNijmegen.

Geef een reactie