IntoNijmegen·Web

Het Theezaakje – Ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Wanneer klanten thee bij ons kopen, dragen ze meteen bij aan de re-integratie van de mensen die bij Het Theezaakje werken. Dit is een opstapplek om weer naar een reguliere baan of studie door te stromen namelijk. Ieder heeft z’n eigen kwaliteiten en die komen in ons team samen”, vertelt Hidde Blom, eigenaar van Het Theezaakje in de Lange Hezelstraat.

“Ik heb hiervoor altijd gewerkt als maatschappelijk werker. Tijdens dat werk kwam ik veel mensen tegen die vastliepen in hun baan of een burn-out, psychische of lichamelijke klachten hadden. Ik zag dat er behoefte was aan een extra stap voor mensen terug aan het werk gaan. Daarom heb ik dit ontwikkeltraject opgezet. We stellen leerdoelen en hebben een langetermijnfocus binnen Het Theezaakje. In 2015 ben ik met de zaak begonnen”, vertelt Hidde. Lees het hele verhaal op IntoNijmegen.

Geef een reactie