IntoNijmegen·Web

ZOET: Ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Bij ZOET maken we alles compleet op bestelling en daardoor zijn de opties bijna eindeloos. Onze kracht ligt echt bij het handwerk en de mate van personalisatie. Van smaak tot vormgeving; je kunt alles zelf kiezen en we maken het vers voor je”, vertelt Lotte Berntsen, eigenaar van Bakery Shop ZOET.

“Ik ben zeven jaar geleden begonnen (wat vliegt de tijd!), omdat ik geen zaak kon vinden die een mooie custom made taart voor mijn verjaardag kon maken. Je had de welbekende Hema-fototaarten en een enkele bakkerij maakte een taart met fondant. Maar nergens in Nijmegen kon je een taart volledig naar wens laten maken die óók nog eens lekker was. Ik ben toen zelf de keuken in gedoken en uiteindelijk is dit als een soort olievlek verspreid onder vrienden en familie en verder. Ik verzon de naam ‘ZOET’, maakte een Instagrampagina en vanaf toen ging het onwijs hard”, vertelt Lotte. Lees haar hele verhaal op IntoNijmegen.

Geef een reactie