IntoNijmegen·Web

Ochre and Red: Ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Tijdens mijn werk in de modewereld kwam ik er gaandeweg achter dat ik vooral een liefde voor textiel had en steeds minder affiniteit met het vluchtige van trends en kleding. De meeste spullen die wij verkopen, zijn niet verkrijgbaar bij een andere winkel. Persoonlijk vind ik de blockprintquilts heel mooi”, vertelt Jacquelien Versé van Ochre and Red. Samen met haar man runt ze hun winkel in de Lange Hezelstraat.

“Vooral het werken met kleur en patronen gaf mij veel voldoening en dat kan goed in interieur. Ik heb een periode in Turkije gewoond en daar ontmoette ik mijn man. Die periode heeft veel invloed gehad op de keuzes in de producten die we vandaag de dag ontwikkelen en verkopen. Onze relaties liggen vooral in Azië en we zoeken zo veel mogelijk naar bedrijven waar het handwerk nog de volle aandacht krijgt. Ook hebben we oog voor milieu en arbeidsomstandigheden.” Lees het hele verhaal op IntoNijmegen.

Geef een reactie