IntoNijmegen·Web

Ondernemers in Nijmegen: ‘In de Splendorfabriek proef je de historie en is het een sfeervol geheel’

“In de Splendorfabriek proef je de historie. Het pand was tot 1982 een gloeilampenfabriek en dat karakter zie je nog steeds terug. Foto’s van vroeger, oude machines uit die tijd; dat zorgt voor een sfeervol geheel. De fabriek is nu een kantoorpand van 4000 m² waarin ruim tachtig bedrijven zitten. Ook onze ‘Splendorflex’, vertelt Joris Joore (38). Samen met zijn zwager Thijs Mennen (35) runt hij dit bedrijf voor flexwerkplekken.

,,Ik loop al een heel tijdje rond bij de Splendorfabriek en heb een aantal jaren geleden de verbouwing van het pand gecoördineerd. De fabriek kreeg de bestemming van bedrijfverzamelpand en daardoor kwamen er veel kleine kantoren in de fabriek. De mooiste ruimtes hebben Thijs en ik toen meteen gehuurd voor ons bedrijf. Thijs is meer van de marketing en communicatie en ik deed de verbouwing en aankleding”, zegt Joris. Lees het hele verhaal op IntoNijmegen.

Geef een reactie