Web

Verhalen achter CLICK: Dorianne en Ellen

Met CLICK. bieden Provincie Noord-Brabant, Fontys Hogescholen en Stichting Cultlab, talentvolle kunstvakdocenten en leerkrachten een ontwikkeltraject aan, gericht op de vraag hoe samen cultuureducatie in én rondom de school te verstevigen. Dorianne Vervoort (Fontys Hogeschool voor de Kunsten) en Ellen Urselmann (Fontys Hogeschool Kind en Educatie (Pabo) werken door CLICK. voor het eerst samen; ze reflecteren met Cultlab op de deelnemers en hun voortgang. “Maar het is ook een kruislingse bestuiving voor de kennis van Ellen en mij”, vertelt Dorianne. “We leren van elkaar én van de deelnemers.” Dorianne en Ellen vertellen over de samenwerking met de partners en met de deelnemers van CLICK.

In dit interview lees je wat ze zoal hebben geleerd en waar nog uitdagingen liggen. Op de website van CLICK. staat het hele verhaal.

 

 

Geef een reactie