Web

Samenwerken aan kwaliteit van cultuuronderwijs met CLICK.

“In samenwerking met anderen, werken aan de kwaliteit van het cultuuronderwijs op basisscholen; dat lijkt mij een mooi streven. Daarom sprak CLICK mij aan: samen nog meer kwaliteit en diepgang op het gebied van kunstonderwijs realiseren”, vertelt Marijke Goedhart. Ze is leerkracht en cultuur coördinator in het basisonderwijs en is danseres. Marijke is één van de zestien deelnemers aan CLICK., een talentontwikkelingstraject cultuureducatie voor kunstvakdocenten en leerkrachten van Provincie Noord-Brabant, Fontys Hogescholen en Stichting Cultlab. 

De interviews met de deelnemers gaan over het traject dat ze willen doorlopen en de vraag waarmee ze aan de slag gaan tijdens CLICK. Ik heb de deelnemers geïnterviewd en je vindt alle interviews op de website van CLICK.

Geef een reactie