Web

Samenwerken aan kwaliteit van cultuuronderwijs met CLICK.

“In samenwerking met anderen, werken aan de kwaliteit van het cultuuronderwijs op basisscholen; dat lijkt mij een mooi streven. Daarom sprak CLICK mij aan: samen nog  meer kwaliteit en diepgang op het gebied van kunstonderwijs realiseren”, vertelt Marijke Goedhart. Ze is leerkracht en cultuur coördinator in het basisonderwijs en is danseres. Marijke is één van de zestien deelnemers aan CLICK., een talentontwikkelingstraject cultuureducatie voor kunstvakdocenten en leerkrachten van Provincie Noord-Brabant, Fontys Hogescholen en Stichting Cultlab. 

De interviews met de deelnemers gaan over het traject dat ze willen doorlopen en de vraag waarmee ze aan de slag gaan tijdens CLICK. Ik heb de deelnemers geïnterviewd en je vindt alle interviews op de website van CLICK.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.