Brabants Dagblad·Krant·Web

Van clowntje naar cabaretier met serieuze noot. Vader en zoon brengen show over verslaafd zijn

Hij werd verliefd op cabaret door Javier Guzman, leerde inhoudelijk goede verhalen maken op de Koningstheateracademie in Den Bosch en staat nu in de theaters met zijn voorstelling ‘Ben je bezopen?’ Met vader en verslavingsdeskundige Bram Bakker, grapt cabaretier Fimme Bakker in alle openheid over verslaafd zijn.

,,Op het podium staan heeft een ongezonde en een gezonde kant. Iets in mij haalt bevestiging uit in de belangstelling staan: even allemaal naar mij luisteren. Dat is de ongezonde kant, waar ik steeds meer van wegraak. Op de Koningstheateracademie hielden ze me die spiegel voor ‘Fimme, je bent het clowntje’. Dat ben ik nu minder”, vertelt Bakker. Lees het hele artikel op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie