Kunstloc Brabant·Web

Een jaar lang inspiratie: Kunst voor iedereen

Met een kalender zetten we twaalf bevlogen initiatiefnemers in de spotlight die kunst toegankelijk maken voor iedereen. We werken in Brabant samen aan een toekomst met meer ruimte en aanbod om kunst te maken en te ervaren voor iedereen. Dit omdat kunst mensen bij elkaar brengt, empathie bevordert en bijdraagt aan je mentale welzijn. Om 12 inspirerende initiatieven op dit gebied uit te lichten, ging ik op pad voor Kunstloc Brabant. Ik portretteerde kris kras door de provincie deze kunstinitiatieven van pioniers.

In twaalf verhalen vertellen ze wat ze doen, voor wie ze zich inzetten en geven ze tips om ook zo’n idee of project op te zetten in je eigen gemeente, stad of dorp. Bekijk de kalender hieronder:

 

Geef een reactie