Web

24 uur uit het leven van een festivalganger: ‘Gekookt eitje op de camping, relaxen op het terrein’

Van de tent opzetten in de brandende zon, hamburgers testen op het festivalterrein en gesprekken met wildvreemden; het leven van een festivalganger zit vol nieuwe ervaringen. Op Best Kept Secret Festival is dat voor Michelle Vleugels (32) en Renée de Kruif (34) zeker zo. 24 uur uit het leven van de die hard festivalbezoekers.

Een goede voorbereiding is alles, zeker bij een festival, vertelt Vleugels. ,,Ik heb mini-deet gekocht voor als we bij het water zitten, een parasol voor op de camping, genoeg eten voor drie dagen, zonnebrand én vochtige doekjes. Vooral dat laatste is belangrijk op de camping. Even voor een fris gevoel in de ochtend”, lacht ze. Vleugels en De Kruif zijn dit jaar voor de zevende keer op Best Kept Secret. Meestal gaan ze samen op pad, maar gedurende de dagen komen vrienden en bekenden ook af en aan. Lees het hele verhaal op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie