Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Alternatieve bandjes, gratis entree én goedkoop bier: Plugged Festival viert tiende editie

Opkomende studentenbands, bekendere namen en een biertje voor twee euro; het Plugged Festival op de campus van de TU/e raakt de juiste snaar. Veelal onder studenten, maar de organisatie mikt ook op bezoekers van buitenaf voor de tiende editie op 8 juni.,,Tien jaar geleden bedacht een groep studenten van Bouwkunde dat het leuk zou zijn om een festival te organiseren. Het begon met posters met daarop ‘Bands wanted’ verspreid over de campus. Bandjes konden zich met een video of audiofragment opgeven en daaruit koos de organisatie”, vertelt Stan van Rijn (21), van het promotieteam van Plugged Festival. Hij zit in het vierde jaar van Bouwkunde en is lid van studievereniging CHEOPS, drijvende kracht achter het festival. Lees het hele verhaal op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie