Brabants Dagblad·Krant·Web

Vintage leeft volop in Tilburg: Tweedehands het Festival neemt de stad over

Een kijkje achter de schermen bij Kringloop Tilburg, sneakers leren schoonmaken, vintage kleding shoppen én tweedehands bruidsjurken voor een prikkie inslaan: Tilburg staat in het weekend van 24 tot en met 26 maart in het teken van vintage. Tweedehands het Festival neemt namelijk de stad over.

Acht paar ogen kijken verwachtingsvol naar Sander, die al tien jaar eigenaar van Kringloop Tilburg is. Speciaal voor het festival stelt hij zijn bedrijf open en geeft hij rondleidingen door het magazijn. ,,We hebben een uitgebreid sorteerproces, van inname tot aan de verkoop of de reststroom. We hebben vijftig mensen in dienst met allemaal hun eigen kwaliteiten. Zij beoordelen de spullen die binnenkomen”, vertelt hij. Lees het hele verhaal op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie