Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Danser Roy Overdijk: ‘The Ruggeds is een familie en ik kan mijn creativiteit erin kwijt’

Zuidoost-Brabant barst van de beloftevolle jonge creatievelingen. Wat maken ze, waarom doen ze dat juist hier en wat is hun droom? Aflevering 14 van cultuurserie Goed Bezig: choreograaf en danser Roy Overdijk (31) van The Ruggeds.

Theaterproducties maken, festivals organiseren waarbij breaking en muziek samenkomen en de titel Wereldkampioen Breaking 2022 dragen die hij met The Ruggeds won; choreograaf en danser Roy Overdijk uit Eindhoven is er relaxed onder. ,,We doen dit vanuit onze passie voor breaking en zijn een familie. Bij elke show die een van ons doet, dragen we de naam The Ruggeds. We hebben zoveel meer samen bereikt dan dat we alleen hadden gekund.” Lees het hele verhaal van Roy op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie