IntoNijmegen·Web

Discords: ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Alles draait om muziek in onze zaak. We verkopen primair nieuwe en tweedehandse vinylplaten. Daarnaast hebben we muziekgerelateerde producten zoals merchandise van Okimono (lokale ontwerpers uit Arnhem), spellen en t-shirts. Ook hebben we Pop Art- schilderijen van Nick Twaalfhoven”, vertelt Renate Leander. Samen met Roland Kluskens en René Leander heeft ze sinds juli dit jaar de zaak Discords in de Lange Hezelstraat.

Discords staat voor: Discover records. Muziek is altijd al een hobby geweest van ons alledrie. René, mijn broer, en Roland, mijn man, zijn wel het meest fanatiek met vinyl. Begin juli, net voor de Vierdaagsefeesten, zijn we begonnen met onze winkel. Ik werkte altijd in de financiële dienstverlening en was daar recent mee gestopt. René had het al een tijdje over een winkel beginnen en naarmate Roland en ik er langer over dachten, leek het steeds leuker. Roland werkt nog wel fulltime ernaast en doet voornamelijk de website, socials en het creatieve stuk achter de zaak.” Lees het hele verhaal over Discords op IntoNijmegen.

Geef een reactie