Wandelen·We Are Travellers·Web

Wandelen in Brabant: de mooiste routes op een rij

Door zandduinen struinen, langs mooie heidevelden wandelen, meer te weten komen over het leven van schilder Vincent van Gogh, dwalen door de bossen en genieten van het uitzicht over één van de vele vennen. In Brabant vind je verschillende wandelroutes in de meest afwisselende gebieden. Welke mag je niet missen? En waar overnacht je in de buurt van deze fijne natuurrijke plekken? Alles over wandelen in Brabant voor We Are Travellers op een rij.

De Kampina is één van de meest diverse natuurgebieden van Brabant, met uitgestrekte vennen, schattige bospaadjes, heidevelden en mooie bossen. Het gebied van Boxtel tot aan Oisterwijk valt onder de Kampina, met zo’n 1200 hectare. Omdat het zo groot en divers is vind je hier veel mooie wandelroutes in Brabant, van korte wandelingetjes tot aan routes van zo’n twintig kilometer. Lees alle tips op We Are Travellers.

Geef een reactie