IntoNijmegen·Web

Tess V: ondernemersverhaal uit Nijmegen

“Bij Tess V gaat het echt om de beleving. Vanaf het moment dat je de winkel binnenloopt, tot aan het fijne gevoel dat je hebt als je je nieuwe outfit aantrekt. Ik wil een vriendinnen-gevoel creëren in mijn winkel en zorg ervoor dat er altijd de nieuwste items hangen. Het moet als een speciaal moment voelen, als je bij mij in de winkel bent.”

“Tess V is begonnen als een online shop, maar nu heb ik ook mijn eerste fysieke winkel in Nijmegen geopend”, vertelt Tess Verwoert, eigenaresse van Tess V in de Pauwelstraat. “Zes jaar geleden richtte ik Tess V op: een fashion webshop waarin ik me richt op de doelgroep waar ik zelf in zit: moderne, trendy vrouwen met een grote liefde voor kleding en shoppen. Wekelijks heb ik nieuwe collecties en online werd ik steeds groter, dus vond ik het tijd voor een fysieke winkel. Daar was ook heel veel vraag naar en we merkten dat een groot deel van de doelgroep hier zit.” Lees het hele verhaal op IntoNijmegen.

Geef een reactie