Wandel.nl·Wandelen·Web

Wandelen rondom Tilburg – In de voetsporen van Van Gogh

Struinen langs de Piushaven, uitgestrekte weilanden en door bossen rondom Tilburg. De Van Gogh Wandelroute Tilburg voert je in 16 kilometer langs plekken die de schilder inspireerden én die typerend zijn voor Tilburg. Voor wandel.nl ging ik op pad en neem ik je mee naar het zuiden van Nederland.

De tocht start bij de Piushaven, een bruisend geheel van diverse restaurantjes, winkels en cafés. Je wandelt deze route voornamelijk op knooppunten en later ook op de bordjes Van Gogh Nationaal Park Wandelroute. Slinger langs de Piushaven en wandel zo steeds verder de stad uit. Onderweg geniet je van de zwanen in het water, street art onder het viaduct en de fijne doorkijkjes over de haven. Lees het hele artikel op wandel.nl. 

Geef een reactie