Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

7 x wandelen in Zeeland: de leukste tips


De geur van de zilte zeelucht, knusse stadjes aan het water, uitgestrekte duingebieden en bosrijke stukken; wandelen in Zeeland is een echte aanrader. In de provincie die bekend staat om haar mosselen, mooie stranden en vakantieplekken als Middelburg, Domburg, Vlissingen en Renesse, zijn verschillende wandeltochten te maken. De mooiste routes in Zeeland voor We Are Travellers op een rij.

Eén van de meest bekende wandeltochten langs de Zeeuwse kust (en de hele Noordzee), is het Kustpad. Dit pad van ruim 700 kilometer voert van Sluis in Zeeland naar de grens van Duitsland bij Groningen. Het eerste deel van het Kustpad neemt je mee door de provincie en laat je zien hoe mooi ons eigen land is. Lees alle tips op We Are Travellers.

Geef een reactie