Eindhovens Dagblad·Web

Eindhovense designer brengt internationaal talent naar DDW

Voor het vierde jaar op rij staat designcommunity Isola uit Milaan op de DDW. Op zeven exposities laten ze hun werk zien. De Eindhovense ontwerper Wisse Trooster is de verbindende factor tussen Italië en Nederland.

,,Op de Dutch Design Week ontwerpers samenbrengen en jonge talenten laten kennismaken met gevestigde namen, daar kijk ik naar uit. Vanuit Isola leg ik die verbinding. Internationale designers naar Eindhoven halen is belangrijk en voor hen is het fijn dat ze hun werk exposeren tijdens zo’n groot evenement”, vertelt Trooster. Zo’n 100 ontwerpers uit 22 verschillende landen uit de Isola-community staan dit jaar in Eindhoven. Lees het hele verhaal van Wisse op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie