Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

11 x overnachten aan het Gardameer (+ tips voor leuke dorpjes)

Lago di Garda, oftewel het Gardameer, is het grootste meer van Italië en daardoor meteen een heel bekende vakantiebestemming. Het uitzicht op de bergen, zwemmen of suppen op het meer, aperitivo op het terras en de omliggende dorpjes bezoeken; het Gardameer is een topplek voor je vakantie. Maar waar kun je fijn overnachten rondom het Gardameer? En welke dorpjes moet je bezoeken? De tofste hotels, B&B’s en tips op een rijtje. Andiamo!

Het Gardameer is zo’n 369 km² groot en ligt in verschillende regio’s: in Lombardije, Veneto en Trentino. Rondom het meer vind je diverse leuke plaatsjes en dorpjes en heel relaxte stranden. In het noorden vind je bijvoorbeeld Riva del Garda, waar je meteen een vakantiegevoel krijgt door palmbomen. Lees in mijn artikel op We Are Travellers alles over het Gardameer.

Geef een reactie