Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

Weekje rust? Ga naar één van deze luxe vakantieparken in Duitsland


Zin in een weekendje naar Duitsland om even helemaal te ontspannen? Of wil je een weekje in de Duitse natuur doorbrengen? In ons buurland vind je meer dan genoeg fijne vakantieparken om vakantie te vieren en te relaxen. Waar moet je zijn? En welke parken zijn nou een aanrader? Voor We Are Travellers tip ik de tofste vakantieparken in Duitsland!

Natuur- en cultuurliefhebbers zijn in Duitsland helemaal op hun plek. Van een mooie kust en verschillende nationale parken tot aan mooie steden; Duitsland is heel divers. Via Vacanceselect boek je bijvoorbeeld een huisje op het vakantiepark Tennenbronn in het Zwarte Woud. In de omgeving van dit park kun je goed wandelen. De naam Tennenbronn komt van het natuurlijke brongebied dat tussen de dennenbegroeiing ligt. Vanuit dit park maak je gemakkelijk een uitstapje naar Basel in Zwitserland. Meer vakantieparken zien? Check dan We Are Travellers.

Geef een reactie