Brabants Dagblad·Krant·Web

Hop, 1G de deur uit: tijd voor een bijzonder feestje in 013 met 3FM Awards

Wat doe je als poppodium als Testen voor Toegang na 23 maart niet meer hoeft? Juist: een feestje geven. En wat voor één: de 3FM Awards zijn dit jaar op 24 maart in 013 Poppodium. Hoofd publiciteit en communicatie Joost van Abeelen kijkt ernaar uit: ,,De liefde voor de popmuziek en de line-up, dat is een één-op-één match.”

Waarom is het zo fijn dat die 3FM Awards naar Tilburg komen?
,,Dit is een show waarin alles samenkomt van de Nederlandse popmuziekscene. Die is een stuk hipper dan een aantal jaren geleden. Kensington, S10, Meau, Goldband, Froukje, Kriss Kross Amsterdam, Antoon en Sigourney K. De artiesten die tijdens de 3FM Awards optreden, zitten allemaal in de lift. Het is een viering van deze scene. Daarnaast hebben ze allemaal óf al in 013 gestaan of komen ze dit jaar nog.”

Lees het hele interview met Joost op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie