Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Nieuw theatergezelschap Oortwolk zet kinderen aan het denken met humor

Met haar nieuwe jeugdtheatergezelschap, Oortwolk, én haar prentenboek ‘Vreemde vogels’, zit Eindhovense theatermaker Suzanne van der Horst (45) er lekker in. Waar ze meestal voor scholen optreedt, staat ze op 24 april met haar voorstelling ‘Behoorlijk boos’ in Bibliotheek Eindhoven.

,,Optreden voor kinderen is misschien nog meer kicken dan voor volwassenen. Kinderen zijn zo’n dankbaar publiek, die geloven er helemaal in. ‘Behoorlijk boos’ is gemaakt voor kinderen in groep 3 en 4. Ik merk dat zij er echt in opgaan en luisteren. Na afloop willen ze zelfs met je knuffelen. Het slaat goed aan, want vanaf september spelen we ‘m soms wel acht keer per week”, vertelt Van der Horst. Lees het hele interview met Suzanne op de website van het Eindhovens Dagblad.

Geef een reactie