Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

5 x de leukste luxe vakantieparken in België

Een weekendje naar de Belgische kust, een stedentripje naar Brugge of terug naar de natuur in de Ardennen. Mountainbiken in de bossen, abdijen bezoeken en biertjes drinken of fijn wandelen in de Limburgse Kempen; een vakantie bij onze zuiderburen is sowieso een top idee. Maar waar overnacht je fijn? De tofste en meest luxe vakantieparken in België bij elkaar voor We Are Travellers.

Zo heeft Roompot diverse luxe vakantieparken in België waar je een fijn verblijf kunt boeken. Van de Ardennen tot aan de Belgische kust; een luxe vakantie boek je gemakkelijk in het land van het bier en de chocolade. Ga bijvoorbeeld naar Breeduyn Villlage, dat in Bredene in West-Vlaanderen ligt. Dit park ligt dicht bij de zee en het strand en niet al te ver van Oostende en Brugge vandaan. Beide steden zijn gemakkelijk bereikbaar met de auto. Het is een half uurtje rijden namelijk. De perfecte combinatie voor een strandvakantie en stedentripjes. Op We Are Travellers lees je alle andere toffe tips.

Geef een reactie