Brabants Dagblad·Krant·Web

Eindelijk weer los in 013: ‘Muziekbeleving is de olie van mijn leven’

Een diep bonkende beat die tot in de borst door dreunt, verloren plastic bierbekers op de grond en giechelende meiden bij de wc’s die ‘lekker willen dansen’. Een stapavond zoals die ooit heel gewoon was. Zaterdagavond kon het weer even in 013. Het poppodium opende de deuren voor een feestje tot 4 uur in de ochtend en deed zo mee aan de landelijke protestactie ‘De nacht staat op.’

,,Het is extatisch om weer op stap te kunnen. Iedereen is extreem vrolijk en die sfeer die hier hangt, is zo fijn. Dit heb ik echt gemist”, vertelt Floortje (21). Ze zit samen met Loek (23) naast de bar, even bij te komen van het feestgedruis. ,,We kennen elkaar van die Amigos-feestjes, want we wilden tijdens die lockdown toch ook wat. Maar huisfeestjes zijn niet hetzelfde als zo’n groot evenement. Ik was heel erg toe aan deze sfeer”, lacht Loek. Lees het hele verhaal op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie