Wandelen·We Are Travellers·Web

Zeven luxe vakantieparken in Nederland voor chique weekendje weg

Even een paar dagen er tussenuit? Uitwaaien aan het strand, wandelen in het bos, ’s avonds knus bij de open haard zitten met een wijntje en luxe overnachten in een fijn huisje? In Nederland vind je veel toffe plekken om een weekje of weekend door te brengen en de leukste en meest luxe vakantieparken in Nederland zette ik voor We Are Travellers op een rij.

Slapen tussen de wilde dieren, gewoon hier in Nederland? Dat kan bij Safaripark Beekse Bergen (bij Tilburg). Combineer een dagje dierentuin met een leuke overnachting. In het Safari Resort slaap je namelijk écht vlak bij de dieren. Ook tof: Op de parken van Roompot kies je welke plek het beste bij jou past. In de strandhuisjes Julianadorp slaap je bijvoorbeeld letterlijk op het strand. Meer tips lezen? Op We Are Travellers lees je mijn artikel.

Geef een reactie