Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Nieuw modelab NOoF is dé plek voor fashion-liefhebbers

Op de automatische breimachine een hemdje breien, je eigen patronen weven, de meest kleurrijke borduursels op stoffen zetten én ondertussen met gelijkstemde fashion-liefhebbers in contact komen en kennis delen. Het nieuwe LAB van New Order of Fashion op Strijp-S is daar sinds deze week dé plek voor in Eindhoven.

,,We zijn open voor iedereen die een bepaalde vaardigheid heeft in de fashionwereld. Of je nou een groot project hebt of af en toe wilt komen naaien of weven, dat kan bij New Order of Fasion (NOoF). Bij ons staat duurzame mode voorop. In het LAB werken we alleen met gerecyclede en duurzame stoffen en draden. Er is al genoeg nieuwe kleding, dus wij laten zien dat je met bestaande textiel veel moois kunt maken. We promoten een nieuwe vorm van duurzame mode”, vertelt medeoprichter en artistiek verantwoordelijke Harm Rensink. Lees het hele verhaal over NOoF op de website van Eindhovens Dagblad.

Een gedachte over “Nieuw modelab NOoF is dé plek voor fashion-liefhebbers

Geef een reactie