Reizen·Wandelen·We Are Travellers

Tips voor overnachten en wandelen in het Geuldal in Limburg

In het uiterste puntje van Zuid-Limburg vind je het Geuldal; een heuvelrijk gebied dat echt de moeite waard is om lekker in te wandelen. In het dal stroomt de rivier de Geul en tot het Geuldal behoren best wat natuurgebieden. Wandelaars kunnen hier helemaal losgaan. Zin om meteen een paar nachtjes weg te gaan naar Zuid-Limburg? De leukste camping- en hoteltips en wandelroutes op een rijtje voor We Are Travellers.

Het Geuldal strekt zich uit over een klein stukje van Duitsland, de Belgische provincie Luik en Nederlands-Limburg. Het loopt onder meer door de stadjes Meerssen, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Epen en Gulpen-Wittem. De kronkelende Geul, vele bloeiende struiken en grassen en de uitgestrekte natuurgebieden zorgen ervoor dat je je even in het buitenland waant. Lees het hele artikel op de website van We Are Travellers. 

Geef een reactie