Brabants Dagblad·Krant·Web

Horend of doof, dat maakt voor het dansen niet veel uit volgens choreograaf Katja Grässli

De werelden van dove en slechthorende mensen en horenden samenbrengen; daar gaat choreograaf Katja Grässli met haar dansproject ALL-EEN voor. Op 18 november is de première van de voorstelling bij De Nieuwe Vorst in Tilburg.

,,We communiceren veel meer met onze lichaamstaal dan met woorden. Dans is voor mij ook een communicatievorm. Of je nou horend, doof of slechthorend bent, dans zit vol emotie en intentie”, vertelt Grässli, choreograaf en artistiek leider van dansgezelschap MoveToMeet. ,,Ik houd er niet van om alleen een mooi voorstellinkje neer te zetten. Ik wil dichtbij komen en een ontmoetingsplek bieden”, vertelt ze. Lees haar hele verhaal op de website van het Brabants Dagblad.

Geef een reactie