Reizen·Wandelen·We Are Travellers·Web

Wat te doen in Antwerpen? De leukste tips voor een bezoek aan de modestad van België

Antwerpen. De stad van mode, speciaal biertjes, karakteristieke panden, Belgische chocolade, diamanten én Antwerpse handjes. Een weekendje Antwerpen is zo voorbij, want deze stad is zeer aantrekkelijk om doorheen te slenteren en super veelzijdig. Pauzeer op één van de vele terrasjes, geniet van het uitzicht over de Schelde of neem een kijkje in het vernieuwde Modemuseum in het centrum.

De tofste tips over wat te doen in Antwerpen zette ik voor We Are Travellers op een rij. Mét uiteraard een aantal fijne overnachtingstips.

Wanneer je met de trein naar Antwerpen reist, kom je meteen in één van de mooiste gebouwen van de stad binnen. Het station heet ook wel de ‘Spoorwegkathedraal’ genoemd en dat is niet zomaar. Vanuit het station loop je het centrum van de stad in en kom je op de grote winkelstraat ‘de Meir’ uit. Hier vind je alle grote modeketens, maar in de zijstraten zitten de wat meer exclusieve en kleinere winkeltjes. Check alle tips op We Are Travellers.

Geef een reactie