Eindhovens Dagblad·Krant·Web

Zonneweide Kattenberg: na de zomer zonneparkplan indienen

De initiatienemers van Zonneweide Kattenberg, met een zoekgebied aan beide kanten van de A58 bij Stille Wille, Bekersberg en Kattenberg, willen in de nazomer van 2021 hun plan voor een zonnepark indienen bij gemeente Oirschot. Dat vertelden ze in hun digitale bijeenkomst op 16 juni. Hierin informeerden ze belangstellenden en belanghebbenden over de plannen. De initiatiefnemers blijven de komende tijd in gesprek met betrokkenen.

De bijeenkomst was het eerste moment waarop initiatiefnemers Thijs van Oirschot en Lodewijk Burghout hun plannen op een grotere schaal presenteerden. In totaal waren er 45 belangstellenden online, waaronder de gemeente Oirschot. Op de website van het Eindhovens Dagblad lees je meer over de plannen en toekomst ideeën.

Geef een reactie