Wandelen·We Are Travellers·Web

10 toffe tiny houses om in Nederland te huren

Van een knus huisje in the middle of nowhere tot aan een schattige hut aan het water; tiny houses zijn dé ideale manier om in Nederland te overnachten. Klein, maar fijn. Je hebt er alles wat je nodig hebt voor een minivakantie, maar dan op een kleiner oppervlak. Word ’s ochtends wakker van de sjilpende vogels op de Veluwe, geniet van de stilte in de Biesbosch of overnacht in een tiny house Brabant of Friesland. Voor We Are Travellers zette ik de mooiste tiny houses op een rij.

Kom bijvoorbeeld helemaal tot rust midden in de natuur, bij Nordhus cabin. Deze tiny cabin in het bos in Hattemmerbroek ligt vlakbij Hattem en Zwolle. Dit duurzame huisje is stijlvol ingericht en daarbij hebben de eigenaars gelet op het gebruik van natuurlijke en plantaardige materialen.

Extra leuk: je kunt er je eigen koffiebonen malen, er staan spelletjes klaar om lekker offline te gaan en je bent hier wifi-loos. Laat dat ontspannen maar beginnen! Lees alles tips voor tiny houses op We Are Travellers. 

Geef een reactie