Reizen·Wandelen·Web

Dít wil je doen in Nijmegen: de leukste tips

Bosrijke gebieden in overvloed, antiekwinkels, hippe conceptstores, de meest uiteenlopende musea én veel koffietentjes. In Nijmegen moet je zijn. Het is de oudste stad van Nederland, maar trekt juist jonge ondernemers en bezoekers aan. In Nijmegen en de omgeving breng je gerust het hele weekend door. Maar wát ga je er precies doen? Voor We Are Travellers zette ik de leukste tips en de vetste activiteiten op een rij.

Dompel je onder in de wereld van blinden en slechtzienden, waan je in Afrika en wandel de blaren op je voeten. De Ooij, Berg en Dal en de Millinger theetuin: waan je in het groen en kom tot rust. Ben je op zoek naar fijne restaurants, hippe barretjes en een goede slaapplek? Ga dan het centrum van Nijmegen in. Waar moet je zijn? Lees het in deze blog.

Geef een reactie