Web

Online marketingopleiding eerste stap naar ‘Make Brabant international’

Een stevigere internationale positie op het gebied van kunst en cultuur in Brabant. Hoe pak je dat aan? BrabantStad zette in het kader van het Regioprofiel Cultuur BrabantStad onder meer in op een online-marketingopleiding voor vijftien marketeers uit de Brabantse cultuursector. De focus: internationalisering versterken. Hoe hebben de deelnemers de opleiding ervaren en wat zijn hun internationale plannen? Op 22 juni 2020 presenteerden alle marketeers de case voor hun instelling. Een waardevolle dag vol reflectie, onderlinge herkenning én toekomstplannen voor Brabant op internationaal gebied.

Voor Regioprofiel Cultuur Brabant was ik bij de presentaties en hoorde ik de toekomstplannen van de cultuurmarketeers. Op de website van Regioprofiel Brabant lees je het hele artikel én tips voor andere marketeers in de culturele sector. Op mestmag.nl is over dit onderwerp ook een verhaal van mij te lezen.

Geef een reactie