Web

Even voorstellen: taal – en leesexperts Dortie Mijs en Marita Eskes (Spiek!)

Aansluiten op de dagelijkse praktijk van leerkrachten met korte, educatieve trainingen: dat doet Spiek. We werken daarin graag samen met experts. Met hun kennis en expertise binnen bepaalde vakgebieden maken zij deze trainingen, waarmee leerkrachten meteen aan de slag kunnen. Dortie Mijs en Marita Eskes zijn experts in taal en lezen bij Expertis. Voor Spiek! ontwikkelen ze zestien trainingen op het gebied van taal, lezen en schrijven.

“Alleen kennis van de vakinhoud is niet voldoende, je moet ook weten hoe je lesgeeft. Welke didactische vaardigheden je inzet als leerkracht. Hoe geef je instructie? En feedback? Hoe zorg je ervoor dat kinderen optimaal actief aan de les meedoen? Daar helpt Expertis scholen bij”, aldus Marita. In mijn blog op de website van Spiek! lees je alles over taal en lezen in het basisonderwijs en geven Marita en Dortie tips voor in de klas.

Geef een reactie