Web

Rewrite Your Future: straatexpo in Den Bosch met glimlach én rauw randje

‘Liefde voor grafisch ontwerp, krachtige beelden met tastbare voorliefde voor typografie en heldere kleuren’, dat kenmerkt de vier Bossche studio’s die de straatexpositie Rewrite Your Future maken. Ine Rutgers, directeur van het Grafisch Atelier (GA) Den Bosch, bracht de vier mannen bij elkaar. Want hoewel ze slechts op 500 meter afstand van elkaar werken én vrienden zijn, was een samenwerking zoals deze, nog niet eerder gebeurd. Zestien nieuwe posterontwerpen, waarvan een aantal gezeefdrukt door de makers, sieren vanaf medio juni de straten van Den Bosch.

Voor Mestmag.nl sprak ik de vier studio’s en Ine Rutgers. Over de expositie, hun eigen stijl en de behoefte om de straat op te gaan met hun werk. Lees het hele artikel op Mestmag.nl.

Geef een reactie