Web

Hoe houd je een fijne theaterbeleving op 1,5 meter afstand?

De beleving van een theaterbezoek behouden én zorgen voor een veilige omgeving; voor die uitdaging staan theaters en andere culturele instellingen vanaf 1 juni 2020, klokslag 12 uurMet maximaal dertig bezoekers en op 1,5 meter afstand van elkaar, wordt een theaterbezoek net wat anders dan normaal. Hoe gaan Brabantse theaters daarmee om? Wat is hun ‘nieuwe normaal’? Vier theaters schijnen hun licht op de nieuwe regelgeving.

Voor Mestmag.nl vertelden Theater De Lievekamp, Theater de Kattendans, Theater de Bussel en De Verkadefabriek over de nieuwe maatregelen, andere indelingen van hun zalen, onzekere programmering voor het aankomende seizoen én over hun optimisme om er echt iets van te maken. Lees het hele artikel op mestmag.nl.

Geef een reactie