Web

Drie bevlogen makers van community art in Brabant in beeld

DSC_1643

“Waar een schilder zijn verf heeft, geeft een community art project mij materiaal om mee te werken”, vertelt beeldend kunstenaar Annet Nooijen (ANNETWERK) over haar community art-projecten. Bij community art gaat een kunstenaar als procesbegeleider aan de slag met een maatschappelijk thema en werkt hij of zij daarin samen met alle betrokkenen.

Voor mestmag.nl en communityartbrabant.nl interviewde ik drie bevlogen makers van community art in Brabant over hun passie. Daarnaast zijn er drie video’s gemaakt waarin deze kunstenaars in hun project aan het werk zijn. Lees het artikel over community art.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.