Web

Bij Festival Mundial in Tilburg komen lokaal talent en grote namen samen

“Ga allemaal maar op de grond zitten, we gaan nu toch even niet dansen.” Zanger Will Rendle van Will & The People bereidt het publiek op Festival Mundial voor op een akoestische setting. De band vond het festival zo leuk, dat ze gewoon een extra optreden inlasten. Het gedimde licht creëert intimiteit tijdens het optreden, maar tijdens de afsluiter ‘Lion In The Morning Sun’ host het publiek mee en is Club Smederij bijna te klein. Festival Mundial heeft opnieuw de ultieme sfeer te pakken: ontspannen, vaak uitzinnigheid bij optredens en bovenal goede muziek en dansende mensen overal.

Diversiteit heeft bij Festival Mundial in Tilburg een prominente plek. Of je nu van techno houdt en graag in een donkere club losgaat, of liever op een grasveld in de zon ligt; het kan allemaal. Het VPRO Parkpodium biedt podium aan bekende namen als Kenny B. en Gabriel Rios, maar op het hele terrein zijn optredens van jong talent tot gevestigde namen. Bekijk hierboven mijn fotoreportage van het hele weekend Festival Mundial.

 

Geef een reactie