Reizen·Wandel.nl·Wandelen

Wandeltips voor Bologna

Bologna is een fijne stad om doorheen te wandelen, te genieten van historische panden en pleinen én is de perfecte uitvalsbasis voor langere wandelingen in de omgeving. Voor Wandel.nl schreef ik een artikel met drie toffe wandeltips naar aanleiding van mijn reisgids over de Italiaanse stad.

Twee scheve torens die overal hoog bovenuit piepen, op bijna elke hoek van de straat terrasjes en indrukwekkende pleinen om te bewonderen. Bologna bestaat uit verschillende wijken met ieder zijn eigen karakter en unieke bezienswaardigheden. Wanneer je de hoofdstad van de Italiaanse streek Emilia-Romagna bezoekt, neem dan zeker ook de tijd om de diverse wijken goed in je op te nemen. Niet alleen om de beste restaurants, gelaterie, bars en musea te ontdekken, maar juist ook om fijn te wandelen. Lees het hele artikel op Wandel.nl.

Geef een reactie