BN DeStem·Krant·Web

Roosendaalse wegenwachter René doet noodreparaties bij Gardameer: ‘Ze barstten in huilen uit van blijdschap’

In zijn dagelijkse werk helpt ANWB-wegenwacht René Nouws (53) mensen met pech in de regio Breda, deze week schiet hij gestrande Nederlanders aan het Gardameer in Italië te hulp. ,,We blijven tot onze missie hier klaar is.”

Sinds zondag is Roosendaler René Nouws met twee andere wegenwachters in Italië. Ze voeren noodreparaties uit aan auto’s, caravans en campers die ruim een week geleden zijn getroffen door het noodweer met forse hagelstenen. Met een lading plexiglas, ruiten en folie is Nouws samen met zijn collega’s druk in de weer op camping IdeaLazise bij Lazise aan het Gardameer. Daar is hun ‘reparatiehub’ gestationeerd. Het is de bedoeling dat de wegenwachters zo’n tachtig tot honderd voertuigen opknappen, zodat ze terug naar Nederland kunnen rijden. Lees het hele artikel op de website van BN DeStem.

Geef een reactie